ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η 1η φάση της μετατροπής του πρώην ακινήτου της Άρσης Βαρών σε Αίθουσες Διδασκαλίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς συνολικού προϋπολογισμού 2,75 εκ. €, ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-22, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Παραδόθηκαν σε λειτουργία υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις νέων Αιθουσών Διδασκαλίας και Εργαστηρίων, ενταγμένες σ’ ένα πλήρως λειτουργικό και αναβαθμισμένο κτιριακό συγκρότημα. Το…

Βρεφονηπιακός Σταθμός Δροσιάς

Ανέγερση του Βρεφονηπιακού Σταθμού με εφαρμογή βασικών αρχών Βιοκλιματισκού Σχεδιασμού. Ο προσανατολισμός και τα σκίαστρα βελτιστοποιούν την αξιοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας για την θέρμανση και τον φωτισμό του κτιρίου. Γίνεται χρήση της ηλιακής ενέργειας για παραγωγή ΖΝΧ και το κτίριο κλιματίζεται με σύστημα κλιματισμού VRV.

Γ’ Νηπιαγωγείο Καλαμάτας – Κατασκευή

Ανέγερση κτιρίου για το Γ’ Νηπιαγωγείο Καλαμάτας. Στο κτίριο εγκαταστάθηκε σύστημα Αντλιών Θερμότητας Υψηλών θερμοκρασιών, Ηλιακός Συλλέκτης, Σύστημα Αερισμού με έλεγχο CO2 σε όλες τις αίθουσες. Τοποθετήθηκαεν ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή και ενεργειακοί υαλοπίνακες σύμφωνα με την εγκεκριμένη Ενεργειακή Μελέτη.

Μ.ΑΝΑ. Μονάδα Αναμονής Νεογνών

Εργασίες Διαμόρφωσης Μονάδας Αναμονής (Μ.ΑΝΑ – Παιδιού) Νεογνών Βρεφών στο Γ.Ν. “Έλενα Βενιζέλου”. Τοποθετήθηκαν Ελαστικά Βινυλικά Δάπεδα με διακοσμητική διχρωμία, επενδύσεις τοιχωμάτων με πολυβινυλικά φύλλα και διακοσμητικές εκτυπώσεις με σκοπό την δημιουργία εικαστικών παρεμβάσεων για την αισθητική αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του χώρου.

Κέντρο Μαστού ΔΕΠΑΝΟΜ – Κατασκευή

Οικοδομικές και ΗΜ εργασίες ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης του Κέντρου Μαστού και του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου “Έλενα Βενιζέλου”. Κλιματισμός, Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, Φωτισμός, Δίκτυα.

Ανακατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Σμύρνης ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Εργασίες ανακατασκευής του χώρου Γαλαξίας για τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο. Αλλαγή εξωτερικής όψης, ενισχύσεις υποστηλωμάτων, τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων, αναδιαμόρφωση εσωτερικών χώρων, νέες Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, Δίκτυα και Σύστημα Κλιματισμού VRV με μονάδα VAM στην αίθουσα συγκέντωσης του υπογείου.