ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Αντικατάσταση τεσσάρων Πύργων Ψύξης συνολικής Ψυκτικής Ισχύος 3.600 KW για την κάλυψη των αναγκών ψύξης του Νοσοκομείου.
Η αντικατάσταση των Πύργων Ψύξης έγινε σε δύο φάσεις ώστε να μην υπάρξει καμία διακοπή στον κλιματισμό του νοσοκομείου.
Οι τέσσερεις Πύργοι Ψύξης έχουν συνδεθεί με equilizer και λειτουργούν παράλληλα για την κάλυψη των αναγκών δύο υδρόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων. Διαθέτουν ηλεκτρικό έλεγχο στάθμης νερού (electric water level control) και ηλεκτρικές αντιστάσεις για αντιπαγετική προστασία.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μαραθώνα, συνολικού προϋπολογισμού 673 χιλ. Ευρώ ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο  2021. Στο έργο περιλαμβάνονται: η εγκατάσταση ενός Ενεργειακά Βελτιωμένου Υβριδικού Συστήματος Θέρμανσης το οποίο αποτελείται από τετρασωλήνια αντλία θερμότητας αέρος ισχύος 800kW, η τοποθέτηση Ηλιακών συλλεκτών για την παραγωγή ΖΝ, η τοποθέτηση ανεμοφρακτών (πετασμάτων) για την προστασία από…

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η 1η φάση της μετατροπής του πρώην ακινήτου της Άρσης Βαρών σε Αίθουσες Διδασκαλίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς συνολικού προϋπολογισμού 2,75 εκ. €, ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-22, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Παραδόθηκαν σε λειτουργία υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις νέων Αιθουσών Διδασκαλίας και Εργαστηρίων, ενταγμένες σ’ ένα πλήρως λειτουργικό και αναβαθμισμένο κτιριακό συγκρότημα. Το…

Παροχή υπηρεσιών συντήρησης του κτιρίου της ΡΑΕ

Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης – Υπηρεσίες Επισκευαστικής Συντήρησης στο κτίριο της ΡΑΕ, Πειραιώς 132 Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης & Υπηρεσίες Επισκευαστικής Συντήρησης για το σύνολο των ΗΜ και Οικοδομικών εγκαταστάσεων του κτιρίου της ΡΑΕ, Πειραιώς 132. Η διαχείριση της σύμβασης γίνεται με τη χρήση του ειδικού Λογισμικού της εταιρείας μας, στο οποίο καταγράφονται όλες οι έκτακτες και…

Υπηρεσίες Συντήρησης Κτιρίου ERGO, Βασ. Σοφίας 97

Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης – Υπηρεσίες Επισκευαστικής Συντήρησης (Ωριαίες χρεώσεις Ηλεκτρολόγου, Υδραυλικού, Ψυκτικού, Τεχνίτη Οικοδομικών, Εξειδικευμένου Τεχνίτη) Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης & Υπηρεσίες Επισκευαστικής Συντήρησης για το σύνολο των ΗΜ και Οικοδομικών εγκαταστάσεων του κτιρίου της ERGO στην Λεωφόρο Κηφισίας. Η διαχείριση της σύμβασης γίνεται με τη χρήση του ειδικού Λογισμικού της εταιρείας μας, στο οποίο καταγράφονται…

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μελέτη, Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Κλιματισμού στα Κεντρικά Αμφιθέατρα:

Υδρόψυκτο Ψυκτικό Συγκρότητα τεχνολογίας Screw με Adaptive Control,
Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες με εναλλάκτες αέρα-αέρα,
Δίκτυα Αεραγωγών, Σωληνώσεων, Αντλίες κυκλοφορίας νερού,
Λέβητας και Καυστήρας Φυσικού Αερίου,
Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου.
Πέντε Τύποι Λειτουργίας της Εγκατάστασης ανάλογα με τις επιλογές του τελικού χρήστη: Αερισμός, Θέρμανση, Ψύξη, Ψύξη με Αφύγρανση και Year Round.

Δημιουργία περιβάλλοντος γραφικής απεικόνισης της εγκατάστασης με ελεγχόμενη πρόσβαση σε web based εφαρμογή από ΗΥ, tablet ή κινητό.

Σύστημα Κλιματισμού με Αρνητική Πίεση – ΝΝΑ

Σύστημα Κλιματισμού και Αερισμού δύο Θαλάμων Αρνητικής Πίεσης.

Η εγκατάσταση ανήκει στην κατηγορία Ν (Negative Pressure N) Αρνητικής πίεσης με προθάλαμο για την περίθαλψη των ατόμων που έχουν που έχουν εκτεθεί σε P.B.X έκθεση και για ασθενείς που πάσχουν από λοιμώδες νόσημα μεταδιδόμενο “αερoγενώς”.

Βρεφονηπιακός Σταθμός Δροσιάς

Ανέγερση του Βρεφονηπιακού Σταθμού με εφαρμογή βασικών αρχών Βιοκλιματισκού Σχεδιασμού. Ο προσανατολισμός και τα σκίαστρα βελτιστοποιούν την αξιοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας για την θέρμανση και τον φωτισμό του κτιρίου. Γίνεται χρήση της ηλιακής ενέργειας για παραγωγή ΖΝΧ και το κτίριο κλιματίζεται με σύστημα κλιματισμού VRV.

Γ’ Νηπιαγωγείο Καλαμάτας – Κατασκευή

Ανέγερση κτιρίου για το Γ’ Νηπιαγωγείο Καλαμάτας. Στο κτίριο εγκαταστάθηκε σύστημα Αντλιών Θερμότητας Υψηλών θερμοκρασιών, Ηλιακός Συλλέκτης, Σύστημα Αερισμού με έλεγχο CO2 σε όλες τις αίθουσες. Τοποθετήθηκαεν ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή και ενεργειακοί υαλοπίνακες σύμφωνα με την εγκεκριμένη Ενεργειακή Μελέτη.

Μ.ΑΝΑ. Μονάδα Αναμονής Νεογνών

Εργασίες Διαμόρφωσης Μονάδας Αναμονής (Μ.ΑΝΑ – Παιδιού) Νεογνών Βρεφών στο Γ.Ν. “Έλενα Βενιζέλου”. Τοποθετήθηκαν Ελαστικά Βινυλικά Δάπεδα με διακοσμητική διχρωμία, επενδύσεις τοιχωμάτων με πολυβινυλικά φύλλα και διακοσμητικές εκτυπώσεις με σκοπό την δημιουργία εικαστικών παρεμβάσεων για την αισθητική αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του χώρου.